Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Rental Karts

Door de voorgaande modellen van Interkart en Eglem Karts onder één dak te brengen, kunnen we verschillende soorten huurkarts leveren op basis van uw specifieke behoeften (benzine, gas en elektriciteit).

Zie hieronder de verschillende modellen die momenteel beschikbaar zijn. Meer informatie volgt, maar neem gerust contact met ons op voor meer gedetailleerde specificaties en/of prijzen.

Butterfly

Het Butterfly chassis, ontworpen door Eglem Karts, heeft bewezen een ideale mix te zijn van duurbaarheid en race ervaring, voor zowel indoor als outdoor gebruik. De Butterfly is tevens beschikbaar in een elektrische uitvoering.

Butterfly Jr.

Onze kinderkart, gebaseerd op het Butterfly chassis en binnenkort eveneens beschikbaar in elektrische uitvoering. Door de verstelbare pedalen en stoel, is deze kart geschikt voor vrijwel alle jonge coureurs.

I-Kart

Geëvolueerd vanuit het welbekende Interkart chassis, heeft de I-Kart bewezen een zeer betrouwbare en duurzame kart te zijn, perfect geschikt voor huur kartbaan omstandigheden, met verdiepingen en fly-overs.

Streetfighter

Vergelijkbaar met de Butterfly combineert de Streetfighter duurzaamheid met een agressieve race-look, geschikt voor indoor en outdoor kartbanen.

Official dealer of: