Gratis verzending binnen NL bij besteding > €100. Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Bedankt voor het winkelen bij The Grid – Racing. We hopen dat het niet gebeurt, maar als u toch niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, zijn we er om u te helpen.

Retour
U heeft 14 dagen om een artikel te retourneren vanaf de datum waarop u het hebt ontvangen, mocht het niet overeenkomen met de verwachtingen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt en in dezelfde staat als waarin het is ontvangen, worden geretourneerd in de originele verpakking.

Helmen, beschermsets en T-shirts kunnen worden geruild voor een andere maat, mocht deze te groot of te klein zijn.

Mocht er iets mis zijn met het product, bijv. technische problemen die reeds bestonden vóór gebruik door de klant, zullen we uw product binnen 3 maanden na aankoop gratis repareren en indien nodig vervangen.

Verzenden
Verzendkosten zijn niet-restitueerbaar. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. We kunnen ook een afhaling regelen en wanneer u de terugbetaling ontvangt, worden de kosten van het retourneren van uw teruggave in mindering gebracht.

Restitutie
Zodra we uw artikel hebben ontvangen en is goedgekeurd, zullen wij een terugbetaling naar uw creditcard (of de oorspronkelijke betaalmethode) initiëren. U ontvangt het krediet binnen een bepaald aantal dagen, afhankelijk van het beleid van de creditcard maatschappij.

Contact
Als u vragen heeft over hoe u uw artikel aan ons kunt retourneren, neem dan gerust contact met ons op via info@thegrid-racing.com.

Download / Print
RETOURFORMULIER | WEBSHOP | NL + ENG

Retour digitaal registreren