Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Bedankt voor het winkelen bij The Grid – Racing. We hopen dat het niet gebeurt, maar als u toch niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, zijn we er om u te helpen.

Retour: Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruikt te maken van dit recht kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier of via info@thegrid-racing.com. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede order retour ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen? Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@thegrid-racing.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Garantie: Mocht er iets mis zijn met het product, bijv. technische problemen die reeds bestonden vóór gebruik door de klant, zullen we uw product binnen 3 maanden na aankoop gratis repareren en indien nodig vervangen.

The Grid – Racing, Landweerstraat Zuid 91D, 5349 AK, Oss. Tel.: +31 412 745 386

KVK: 68825870, BTW: NL857608964B01

Download / Print
RETOURFORMULIER | WEBSHOP | NL + ENG

Retour digitaal registreren