Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Elektrische step

E-mobility, dat betreft veel meer dan alleen maar elektrische auto’s. Vandaag de dag zijn er aanzienlijk meer voertuigen beschikbaar die elektrisch aangedreven zijn en dus emissieloos. Stuk voor stuk zijn ze voorzien van een batterij die jou de energie levert om je te verplaatsen. Wat dacht je van een elektrische scooter, een elektrische fiets en ja ze bestaan: een elektrische step voor volwassenen.

Een elektrische step voor volwassenen is perfect voor bijvoorbeeld de laatste kilometer van en naar je werk. Zo’n step zoals bijvoorbeeld de Ninebot KickScooter E22E Powered by Segway, is eenvoudig in- en uitklapbaar. Hij neemt weinig ruimte in beslag in je auto en je draagt hem gemakkelijk mee in de trein. Met een topsnelheid van maximaal 20 km per uur draagt hij een volwassen persoon tot wel 25 km ver. Heuveltje op? Deze step kan tot 100 kg last dragen bij een hellingshoek tot wel 15 graden bergop.

Elektrische step kinderen

Als volwassene is een elektrische step een handig en goedkoop vervoermiddel maar het is ook leuk voor recreatief gebruik. Ook kinderen zijn er daarom vanzelfsprekend dol op. Een elektrische step voor kinderen is een cadeau dat ze niet snel zullen vergeten. De Segway Ninebot Zing E10 is hier een perfect voorbeeld van. Hij is speciaal ontwikkeld voor de leeftijdsklasse vanaf 8 tot 14 jaar. Met behulp van deze goedkope elektrische step leert een kind al op jonge leeftijd verantwoord te cruisen met een elektrisch vervoermiddel. Deze step is krap 8 kg in gewicht en de topsnelheid is met 16 km per uur wat gematigd. Het vervoermiddel beschikt over niet minder dan 3 onafhankelijke remmen waardoor je snel veilig stil staat. Raadpleeg wel even de lokale regels over wat mag en wat niet met een elektrische step!

Op zoek naar meer E-mobility mogelijkheden, bezoek onze website:

Op onze website thegrid-racing.com vind je een uitgebreid assortiment van elektrische steps voor zowel kinderen als volwassenen. Ook voor helmen en bescherming kun je in onze webshop terecht. Veel voertuigen die wij aanbieden, in welke vorm dan ook, kenmerken zich door hun elektrisch en dus milieuvriendelijk aandrijfsysteem. Kijk rond en ontdek snel de nieuwste manieren van vervoer en fun.

Official dealer of: