Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Rental Karts

Karting Services

Door de voorgaande modellen van Interkart en Eglem Karts onder één dak te brengen, kunnen we verschillende soorten huurkarts leveren op basis van uw specifieke behoeften (benzine, gas en elektriciteit).

Zie hier de verschillende modellen die momenteel beschikbaar zijn. Meer informatie volgt, maar neem gerust contact met ons op voor meer gedetailleerde specificaties en/of prijzen.

Kart Parts

Naast het produceren en leveren van rijklare karts, kan The Grid alle kartonderdelen leveren die nodig zijn om uw kart business te laten draaien. Als officiële dealer van Honda kunnen wij zowel alle Honda (GX) motoren leveren, alsook Honda onderdelen. Van banden tot stuurtjes tot PE protectie, wij kunnen alle parts leveren voor uw kartvloot. Aangezien we begrijpen dat de motor moet blijven draaien, prioriteren wij korte levertijden en kunnen de meeste onderdelen binnen 2-3 werkdagen worden geleverd. Voor specifieke verzoeken en/of prijzen kunt u altijd contact opnemen.

The Edge

The Grid heeft zijn eigen baanafzetting system, genaamd The Edge. The Edge wordt door middel van rotatiegieten geproduceerd en is leverbaar in twee maten:
  • 60 cm voor korte bochten, ongeveer 7kg
  • 120 cm voor flauwe bochten en rechte stukken, ongeveer 12kg
The Edge bakken worden gekoppeld met spanbanden en/of met Poly-ethyleen (HDPE). Het is ook mogelijk de bakken te vullen met water of zand. The Edge is beschikbaar in verscheidene kleuren, waarbij wit samen met een contrasterende kleur het meest voorkomend is. Aangezien de bakken door middel van rotatiegieten worden geproduceerd, zijn de wanden dikker uitgevoerd dan reguliere systemen. Bovendien zijn de bestanddelen een mix van materialen, waardoor een hoge slagvastheid ontstaat. Door de absorberende werking en oersterke eigenschappen van “The Edge” is deze uitermate geschikt voor in- en outdoor kartbanen, maar ook voor diverse outdoor evenementen, op parkeerplaatsen en als wegseparaties.

Voordelen van de “The Edge” baanafzetting:

  • Veilig systeem met hoge energie absorptie
  • Leverbaar in alle gewenste RAL-kleuren
  • Mogelijk zeer snel een (tijdelijk) circuit uit te leggen
  • Neemt relatief weinig ruimte in beslag
  • Weinig tot geen onderhoud nodig

Official dealer of: