Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Honda motor onderdelen

The Grid in Oss is hét adres voor alles wat met racen te maken heeft. Racen, dat doet iedereen op zijn eigen niveau. Wij voorzien onder andere in producten t.b.v. e-mobillity. Maar ook karten is een van onze passies, net als bij u. En wie al kart kent The Grid van een uitgebreid pakket aan karting services. Wij kunnen verschillende soorten huurkarts leveren, zowel benzine, gas als elektrisch aangedreven. En ook voor een breed pakket aan onderdelen van Honda kan men vanzelfsprekend bij ons terecht.

Dealer van Honda motor onderdelen

The Grid produceert, levert en verhuurt rijklare karts t.b.v. kart business. Huurkarts worden intensief belast en het onderhoud ervan is dan ook een dagelijkse noodzaak voor handhaving van een kwalitatief goed voertuigenpark. Wij zijn onder andere officieel dealer van Honda motor reserve onderdelen. Wij leveren een uitgekiende voorraad van elementaire parts zodat u uw voertuigen continu operationeel kunt houden. En zodat gebruikers er optimaal van kunnen genieten.

Ons leveringsprogramma omvat zowel stuurtjes, banden, PE protectie als ook complete Honda motoren en Honda motor onderdelen. Uw karts voortdurend laten rijden zien wij als onze zorg. Vandaar dat wij vrijwel al onze parts kunnen leveren binnen 2 tot 3 werkdagen. Dit voorkomt voor u de noodzaak tot het ter plekke aanhouden van een grote voorraad dure Honda motor reserve onderdelen. Dat doen wij immers voor u.

Kwaliteit in product en service

Honda onderdelen, voornamelijk t.b.v. het motorisch systeem van uw karts zijn van ongekende kwaliteit. Het merk is niet voor niets sinds 1964 veelvuldig betrokken als motorfabrikant en teameigenaar in de Formule-1-sport. Bij Honda weet men wat racen en racebelasting is. Onderdelen van Honda voor de kartsport zijn van ongekende kwaliteit en wij zijn dan ook trots op ons dealerschap. En door onze uitgekiende logistieke dienstverlening zijn deze kwaliteitsonderdelen altijd snel voor u binnen handbereik.

Heeft u een specifiek verzoek t.a.v. onderdelen of prijzen? Neem gerust contact met ons op. The Grid is uw partner in Racing.

Official dealer of: