Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Honda vintage kleding

Honda is een van de meest gerenommeerde merken op racegebied. Al in 1963 stapte het merk in de Formule 1, mede om zich te profileren ten aanzien van de automobielmarkt. Die aanwezigheid reeds in de jaren 60 van de vorige eeuw en alle merchandise die in dat kader tot stand kwam, zorgde voor een groot aanbod van Honda-artikelen en Honda racing kleding. Nog altijd is Honda vintage kleding gewild, en vanzelfsprekend kan men die kleding in onze racingwebshop kopen.

Stijlvolle Honda kleding

De medewerkers van The Grid zijn zelf grote Honda-fans. Wij zijn dan ook trots op ons dealerschap van Honda-motoren en motoronderdelen. Dat stralen we graag uit en daar willen we jou ook de gelegenheid toe bieden. Daarom bieden we een fraai assortiment Honda vintage kleding aan, zowel gericht op mannen als op vrouwen die van racen en dit sterke merk houden.

De Honda vintage kleding die je in onze webshop kunt kopen is modern en nostalgisch tegelijkertijd. De typische Honda-kleuren van weleer alsmede de logo’s en beeldmerken zorgen daarvoor. Deze uiterlijke kenmerken zijn vertaald naar hedendaagse, prettig zittende kleding waar je mee voor de dag kunt komen. Je kunt onder andere voor de volgende Honda racing kleding bij ons terecht:

  • T-shirts
  • Hoodies
  • Jackets

Herleef dat onvergetelijke gouden racetijdperk

Met onze speciale Honda kleding blaas je het gouden racetijdperk van Honda, het tijdperk waarin het het imago vestigde dat tot op de dag van vandaag stand houdt, nieuw leven in. Ben je niet per se fan van Honda en Honda racing kleding, maar heb je wel je hart verloren aan alles wat met racen te maken heeft? Bekijk in dat geval eens ons assortiment streetwear van Gridwear. Draag je racing lifestyle uit en toon de wereld de bandensporen op je kleding!

The Grid staat voor alles wat met stijlvol racen te maken heeft.

Official dealer of: