Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Huurkarts kopen voor de verhuur

Nergens is de kart-, motor- en racesport zo goed vertegenwoordigd als in Noord-Brabant. En daar vind je ons dan ook: The Grid Racing. Dé ultieme partner in karting services, motorsportoplossingen en fun-racing.

Als racer of kartbaaneigenaar kunt bij ons terecht voor karts gebouwd voor kart verhuur. Wij zijn in staat om een groot aantal typen huurkarts te leveren, afhankelijk van uw specifieke behoefte. Wij leveren zowel benzine, gas aangedreven en elektrische karts.

Ons aanbod ten behoeve van kart huur

Wilt u een (of meerdere) kart(s) kopen? Bij ons kunt u onder andere kiezen voor het Butterfly chassis. Dat werd ontworpen door Eglem Karts en is ideaal onder alle gebruiksomstandigheden, zowel buiten als binnen. Het is ook mogelijk om dit model in de vorm van een elektrische kart aan te schaffen. Een speciaal junior-model met verstelbare componenten maakt deze kart voor gebruik door kinderen in alle leeftijden geschikt. Alternatieven die wij bieden voor kart verhuur zijn de I-Kart en de Streetfighter.

Afgezien van de productie en levering van complete rijklare karts, kunnen wij ook razendsnel alle door u benodigde kart onderdelen leveren. Zo blijven al onze karts voortdurend ‘in business’. U kunt bij ons kart onderdelen aanschaffen variërend van motoren tot stuurtjes en PE protectie.

Een totaalservice op het gebied van kartbusiness

Een kart kopen en ervoor zorgen dat die operationeel blijft. Dat is uw zorg, maar die zorg nemen wij graag op ons. Kampt u met defecten en staat een kart stil, dan kan het gros der onderdelen binnen 3 werkdagen aan u worden geleverd.

Wij produceren, ontwikkelen en leveren zelf steeds nieuwe features voor de kartsport. Zo hebben wij ook ons eigen baanafzetting systeem ontwikkeld. Daarmee waarborgt u de veiligheid van al uw kartactiviteiten.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Official dealer of: