Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Karting onderdelen via The Grid Racing

Bent u actief in de kartsport? Bent u zelf (groot)verbruiker van kart gerelateerde artikelen, mogelijk als exploitant? Dan zal de naam ‘The Grid Racing’ u wellicht al bekend in de oren klinken. Wij zien het als onze missie om mensen aan het racen te houden. De kartsport neemt in die missie een belangrijke positie in. Bij ons kan men terecht voor alle soorten kart onderdelen zoals:

  • Stuurtjes;
  • Banden;
  • PE-protectie;
  • Honda (GX) motoren;
  • Etc.

Uw kartvloot voortdurend operationeel houden is elementair. Wij helpen daarbij.

Kart onderdelen kopen, dat doe je dus via The Grid

Uw kartvloot wordt intensief belast. En hoe intensiever hoe beter, want dat betekent dat er veel geracet wordt. In de praktijk ondergaan de voertuigen een intensieve belasting, ondanks een ‘hufter-proof design’. De kartsport leent zich er bij uitstek toe om je lekker uit te kunnen leven. Wij leveren daarom razendsnel alle reserve kart onderdelen.

Als vlooteigenaar zult u in de praktijk ervaren dat het ‘tricky’ kan zijn om karting onderdelen pas te kopen wanneer zich defecten voordoen. Lange levertijden veroorzaken immers stilstand van een deel van uw vloot, en dat betekent gemiste opbrengst. The Grid functioneert echter als hoogwaardig leverancier en is door het uitgekiende inkoopnetwerk en optimale logistieke processen in staat om de meeste kartonderdelen te leveren binnen 3 dagen.

Wij nemen u alle zorg uit handen

Veelvuldig reserve kart onderdelen op voorhand kopen is voor u geen dure noodzaak meer. Wij van The Grid waarborgen dat u snel en effectief over de door u benodigde onderdelen kunt beschikken. Op die manier zijn uw parts steeds ‘Just In Time’ beschikbaar en vindt geen omzetderving plaats of kostenverhoging.

The Grid is er als uw partner in racing. Samen tillen wij de racesport en de toegankelijkheid daarvan voor een breed publiek naar een hoger niveau.

Neem gerust contact met ons op voor het kopen van kart onderdelen en reserve parts.

Official dealer of: