Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Lifestyle kleding

In onze webshop kun je terecht voor lifestyle gerelateerde motorsportkleding. Wie motor kleding zegt, zegt natuurlijk Honda. Dus wat dacht je van onze Honda Vintage Collection? Dat is fantastische, luchtgekoelde nostalgiekleding die speciaal ontworpen is met race elementen van Honda uit het verleden.

De T-shirts en kledingstukken van deze racing kleding van Honda hebben een vintage wash. Dat geeft ze een bijzondere uitstraling. Voordat deze lifestyle race kleding de juiste kwaliteit heeft, worden dan ook diverse processtappen doorlopen. Maar dan weet jij wel zeker dat iedereen direct kan zien dat jouw lifestyle “racing” is.

Nostalgische motorkleding

Hoodies, jackets en T-shirts met een fraaie retro look. Motor kleding waar je mee gezien mag worden en die laat zien wie jij bent. Onze Hoodie Honda Vintage – Legend Maker is bijvoorbeeld een heerlijke hoodie die verkrijgbaar is in de maten XS t/m XL. Deze Hoodie vintage style is er in 2 kleuren, namelijk Oranje en Grijs-Blauw. Honda is “Making Legends” sinds 1948, het jaar dat Honda werd opgericht.

Ook voor bikergirls is er Honda gebaseerde motorsport kleding. De Hoodie Honda Vintage – Elsinore Red is daar een voorbeeld van. Vrouwelijke race kleding maar absoluut stoer en volledig in lijn met jouw racing lifestyle.

Ook moderne items van Bracket

Ook Bracket Official, het streetwear en sneaker label dat in 2018 in Helmond het licht zag, heeft samen met The Grid – Racing een aantal iconische race gerelateerde streetwear-items uitgebracht. De sweater met capuchon en het full-zip vest dat daar het resultaat van zijn, vormen de ultieme lifestyle gerelateerde motorsportkleding. Deze items zijn ontwikkeld voor alle fans van motorsport en racing kleding die in de fastlane leven en dat nadrukkelijk willen uitdragen. Zowel het logo van Bracket als dat van The Grid Racing vind je dan ook duidelijk maar genuanceerd terug op deze heerlijke kledingstukken.

Draag jouw passie voor motor en race kleding dagelijks uit en winkel in onze webshop!

Official dealer of: