Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Skate beschermset

Bij The Grid Racing houden we van stunten, van racen en van snelheid, dat moge duidelijk zijn. Maar wel op een veilige manier. Onder andere ten behoeve van het gebruik van ons uitgebreide assortiment elektrische steps en andere e-Mobility-oplossingen, bieden wij daarom ook een beschermset op maat voor iedere gebruiker aan.

Dergelijke accessoires fungeren ook prima als skate beschermset. U shopt in onze webshop onder andere voor:

  • Pols-, knie- en elleboogbescherming
  • De allerbeste skatehelmen

Met zo’n set is men beschermd tegen val- en botsimpact tijdens het skaten of tijdens andere activiteiten die snelheid vergen.

CrazyCart_thegrid-racing

Schaf een beschermset speciaal voor kinderen aan

‘Vallen en opstaan’, dat hoort erbij wanneer kinderen buitenspelen. Op de fiets, met een skatebord of tijdens het skaten. Maar u wilt als bezorgde ouder die val wel breken. En daarvoor kunt u terecht bij The Grid Racing. Wij bieden onder andere een beschermset kinderen aan van het skatemerk Nijdam. Bij zo’n protecion set junior zijn zowel knie-, elleboog- als polsbeschermers die polsbreuk voorkomen, inbegrepen. Zowel voor jongens als voor meisjes beschikken wij over een set in de gewenste kleur.

Voeg hier een Nijdam skatehelm aan toe, en uw kind is uitgerust met de ideale beschermset die iedere impact tijdens het spelen dempt. Op die manier biedt u uw kind de mogelijkheid om zijn / haar vaardigheden te verbeteren, zonder daarbij gevoelens van valangst te ontwikkelen.

Ook voor u!

Bent u zelf een fanatiek skater, dan vindt u in onze webshop ook een skate beschermset senior van Nijdam. De EVA foam met tricot uitvoering is verstelbaar voor de ideale exacte pasvorm, onafhankelijk van uw exacte maatvoeringen. U kunt bovendien kiezen uit een basispasvorm variërend van maat S tot en met XL. Dat zit gegarandeerd als gegoten!

Draag deze beschermset en oefen het skaten samen met uw kinderen op een uiterst veilige manier.

Official dealer of: