Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

The Halo: desinfectie helm

Uw collectie helmen vormt helaas een bron van bacteriën en ziekmakende virussen. Wellicht worden de helmen in uw organisatie door verschillende personen gebruikt, mogelijk door uw klanten. In dat geval is het van belang om grondige desinfectie van iedere race helm te kunnen garanderen. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de klantbeleving.

The Grid Racing, uw partner in alles omtrent de kart-, race- en motorsport heeft vanzelfsprekend een professionele oplossing paraat. Ons desinfecterende systeem ‘The Halo’ reinigt iedere helm grondig.

The HALO - UV desinfectie-unit binnenkant

Desinfecterende techniek geschikt voor ieder soort race helm

Helaas, ‘dé zelfreinigende race helm’ moet nog uitgevonden worden. Maar wij bij The Grid hebben niet stilgezeten om u de desinfectie van een racing helm een stuk eenvoudiger te maken. Dit systeem is een kast waar u verschillende hoofbeschermingsmiddelen tegelijkertijd in kunt plaatsen. Door middel van UV wordt de helm vervolgens grondig gereinigd.

Het hoogenergetische UV-c licht verwijdert niet alleen virussen en bacteriën maar ook nare luchtjes waaronder zweet en rook, parfum en olie gebaseerde geuren uit iedere race helm. Zeker voor de recreatieve kartsport biedt deze technologie een grote mate van toegevoegde waarde. Langer gebruik en minder afschrijving op uw gebruikscollectie helmen wordt hierdoor mogelijk.

Desinfecterende techniek voor een optimale racing helm

De werking van UV ter reiniging van een racing helm is ook in het professionele segment inmiddels populair geworden. Met een desinfectiegraad van 99,9% is The Halo van The Grid Racing i.s.m. UV Smart een van de meest effectieve systemen.

Geheel zelfreinigend is een helm m.b.v. dit systeem nog niet. Maar desinfectie is desalniettemin op deze wijze een koud kunstje. Bent u geïnteresseerd in ons systeem voor zakelijke of professionele doeleinden? Laat het ons weten!

The Grid is professioneel partner voor iedereen die iets met de racesport te maken heeft. Wij houden u mobiel!

The HALO - UV Desinfectie Unit - Front

Official dealer of: