Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Crazy Cart kopen

Heb jij wel eens van Crazy Carts gehoord? Met deze cart rijd, draai of drift jij als een ware raceprofessional. Niet op de kartbaan maar gewoon thuis op de oprit of op straat. De normale crazy cart is een echte fun-machine die je kunt kopen. Het apparaatje bereikt topsnelheden tot 19 km/h en is geschikt voor racers vanaf 9 jaar oud. Het draagvermogen is echter tot 63 kg dus ook slanke volwassenen en wat oudere kids kunnen er prima een rondje op rijden. Kijk direct in onze shop en schaf dit ultieme stuk speelgoed aan.

Ben jij al volwassen en zwaarder dan 63 kg? Dan kun je beter de crazy cart xl kopen. Godzijdank, ook jij kunt spectaculair gaan racen op je oprit. Deze xl-variant kan een gewicht dragen tot 100 kg.

Crazy Carts XL kopen

Of je nu besluit de XL-versie of de normale crazy cart te kopen, beiden staan garant voor raceplezier. De racemonsters zijn uitgerust met een elektrische batterijaandrijving die tot wel bijna 3 kwartier meegaat. Het gepoedercoat stalen frame stelt je in staat om flink wat capriolen uit te halen. En dat kan met deze racemonsters. Door middel van de Drift Bar kunnen bestuurders namelijk drifts, spins en bochten maken die volledig te beheersen zijn. Besluit je een van onze crazy carts te kopen dan schaf je daarmee een gepatenteerd besturingssysteem aan dat door middel van een speciale wielconstructie uniek driften, draaien en stoppen mogelijk maakt.

Achteruit door de bocht

Crazy carts zijn racemonsters geschikt voor de allerkleinsten. Maar ook volwassenen kunnen met een gerust hart een crazy cart xl kopen. Dat staat garant voor plezier rondom de woning. Achteruit door de bocht, 360 graden spins tijdens het rijden en abrupt stoppen op een spectaculaire manier: het wordt allemaal mogelijk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Official dealer of: