Indien op voorraad wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden

Ninebot segway

Segway ninebot is een accu aangedreven handsfree elektrisch voertuig met 2 wielen. Met deze speciale segway is het mogelijk om een breed bereik aan zowel overdekte als buitenterreinen (ook onverhard) te berijden. Het apparaat beschikt over kniebesturing waarmee de bestuurder van de ninebot segway minipro zich razendsnel kan verplaatsen en razendsnel kan sturen.

Het ontwerp van de segway ninebot s is uiterst ergonomisch voor optimale en eenvoudige besturing. Het minivoertuig is dan ook uitgerust met precisiesensoren om de bewegingen van het lichaam van de gebruiker uiterst nauwkeurig te registreren. Rijden, sturen en remmen ging nog nooit zo soepel.

Segway-Ninebot: let’s have some have fun!

De Segway ninebot is een ultieme vorm van speelgoed en ontspanning. Rij er soepel mee rond. Echter zeker in grote steden is het ook een geweldig vervoermiddel. Met de ninebot segway kun je je, na wat oefening ten aanzien van de rijvaardigheid, namelijk tot wel 4 keer sneller verplaatsen dan wanneer je de benenwagen (lopen) neemt. De innovatieve stuurtechnologie van de segway ninebot s houdt jou steeds in balans.

Naast de Ninebot S hebben wij ook de Go Kart in ons assortiment. De Go Kart is in combinatie met de Ninebot S te gebruiken. Ze zijn in combinatie te koop, maar ook los van elkaar. Krijg het ultieme gevoel van karten met de Ninebot Go Kart in combinatie met de Ninebot S. Hij is voor zowel kinderen (14+) als volwassenen ontworpen.

De Ninebot S beschikt over een her oplaadbare lithium batterij. Deze is onder normale condities opgeladen in ongeveer 4 uur tijd. Het apparaat weegt een kleine 15 kg en heeft een draagvermogen tot 85 kg. De ninebot segway is uiterst eenvoudig te besturen, dit kost geen kracht. Een conventionele segway wordt met de handen bediend en is groot qua omvang. Deze Segway-Ninebot wordt echter bediend met de knieën en is daardoor veel compacter. Natuurlijk is een goede coördinatie wel belangrijk en mocht je vallen dan is enig atletisch vermogen wenselijk. Over het algemeen wordt dan ook een leeftijd aangeboden van 16 – 50 jaar.

Gun jezelf dat plezier

Of het nu voor de fun of voor het gemak is, gun jezelf de ninebot segway s. Nog nooit eerder wist jij je zo gemakkelijk en wendbaar te verplaatsen, waar dan ook.

Official dealer of: